Informationskväll om energi för dig i BRF

I november ordnar Informationscentrum för hållbart byggande och IVL Svenska Miljöinstitutet kostnadsfria expertträffar om energilösningar i Malmö, Göteborg och Stockholm. Anmäl dig här!
Bilar som laddas med el. Foto: Mostphotos
Publicerat: 2019-10-16

Solceller, energisystem och laddning av elbilar – detta är tre frågor som ligger på topplistan över åtgärder som många bostadsrättsföreningar funderar på just nu. Med rätt lösningar kan din förening spara energi, pengar och dessutom blir mer klimatsmarta.

Med start den 6 november i Malmö ordnar IVL Svenska Miljöinstitutet tillsammans med Informationscentrum för hållbart byggande kostnadsfria mötestillfällen. Den 12 november är det Stockholms tur och den 13 november är det dags i Göteborg. Vid varje tillfälle kommer representanter från de lokala energikontoren att medverka samt tre företag som kommer att berätta om solceller, energisystem och elbilsladdning.

Informationskvällarna syftar till att utbilda, informera och inspirera och bjud gärna med en grannförening om du tror att de också är intresserade! Välkomna!

Läs mer och anmäl dig här.