Gratis infoträff om energilösningar för BRF

Vill du få hjälp att spara energi och satsa miljövänligt? Då ska du anmäla dig till en av de kostnadsfria informations- och inspirationsträffarna som arrangeras av Grön BoStad. Redan 10 april är det dags för den första.
Foto: Mostphotos
Publicerat: 2019-04-08

Många bostadsrättsföreningar vill göra klimatsmarta satsningar, som att installera solpaneler, elbilsladdare och andra hållbara lösningar. Men de kan ha svårt att hitta rätt leverantörer. 

Första träffen 10 april

- Det finns ett stort behov hos bostadsrättsföreningar att hitta företag inom miljöteknik, det vet vi bland annat efter samtal med energirådgivare. Vi vill skapa en plattform där leverantörer och kunder kan mötas, säger Hanna Matschke Ekholm, IVL Svenska Miljöinstitutet, som arbetar med dessa frågor inom Grön BoStad Stockholm.

Därför ordnar projektet informations- och utbildningsträffar för bostadsrättsföreningar under våren. De första hålls 10 och 16 april på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Då kommer tre företag och berättar om sina om energilösningar. Anmäl dig här.

Vad är Grön Bostad?

Grön BoStad Stockholm, som är ett projekt finansierat av Europeiska Regionalfonden. Det leds av KTH med IVL Svenska Miljöinstitutet, Sustainable Innovation och Länsstyrelsen Stockholm som partners. Projektet arbetar för en hållbar stadsutveckling, minskad segregation och övergång till en koldioxidsnål ekonomi.