Frukostseminarium med ICHB 31 maj

Hjälp, vi läcker hållbarhet! Det är temat för ett frukostseminarium med Informationscentrum för hållbart byggande den 31 maj. Kom och lyssna och delta med dina idéer och erfarenheter.

Det blir kaffe med d(r)opp på vårens sista frukostseminarium hos Sustainable Innovation. Johan Nuder, koordinator på Informationscentrum för hållbart byggande, är inbjuden och kommer att lyfta temat: "Var läcker det hållbarhet?".

Så täpper vi till läckaget

För att nå klimatmålen krävs att byggbranschen ökar takten mot hållbart byggande och hållbar renovering. Det finns mycket kunskap och stor erfarenhet redan idag. Den stora utmaningen är att alla får tillgång till den för att kunna göra skillnad. Först då kan vi täppa till läckaget.

Väcka viljan att vara hållbar

- Vi ser att byggbranschen är en onödig klimatbov. Trots att kunskapen om att bygga och renovera rätt redan finns så är det ändå för få som använder sig av den. Jag ser fram emot en bra diskussion med er som kommer till frukostseminariet om hur vi tillsammans ska nå ut med den här kunskapen och hur vi väcker viljan att vara hållbar, säger Johan Nuder. 

Anmäl dig till frukostseminariet via länken här intill. Vi ses!