Resultatkonferensen fylld av energi - se filmerna

Nu kan du se filmerna från BeBos och Beloks Resultatkonferens här på ichb.se. Förmiddagsprogrammet finns i sin helhet samt BeBo:s eftermiddagsprogram. I anslutning till filmerna hittar du även talarnas presentationer i pdf-format.
Ordmoln. Bild: BeBo
Publicerat: 2018-12-10

Informationscentrum för hållbart byggande var på plats på årets upplaga av Resultatkonferensen och filmade. Hela förmiddagsprogrammet finns dokumenterat och pedagogiskt redigerat utifrån varje talare. Även delar av eftermiddagsprogrammet kommer inom kort att finnas här på ichb.se.

Tredje konferensen

Det var BeBos och Beloks tredje gemensamma resultatkonferens som arrangerades i Stockholm i mitten av november. Konferensen riktade sig till aktivt arbetande med energieffektivisering i fastigheter, både flerbostadshus och lokaler, och välkomnade drygt 100 personer från olika delar av fastighetsbranschen.

Här hittar du filmerna

Precis som tidigare år var Agneta Persson från Anthesis moderator och vi inleder därför med filmen från hennes introduktion till dagen här nedan. Övriga talare hittar du via länkarna.

Mycket nöje och nytta!