Lucka 15: Känner du Husbusen?

Ända sedan i somras har Informationscentrum för hållbart byggande haft en kompis som heter Husbusen. Det är en figur som helt klart behöver vår hjälp! I lucka 15 presenterar hen sig genom att generöst dela med sig av sitt Instagramflöde från 2018.
Kalenderlucka 15
Publicerat: 2018-12-15

Husbusen tillhör den där stora gruppen sextiotalister som börjar bli lite slitna men som i grund och botten är både robusta, flexibla och smarta. De behöver bara lite omtanke och någon som vet hur man ska ta hand om dem på bästa sätt och hur man ska göra för att göra rätt. Då är de alla oerhört tacksamma och kan leva ett gott och sunt liv uti hundrade år.

Varför hänger vi på Informationscentrum för hållbart byggande med Husbusen?

Jo, för Husbusen behöver oss! Titta bara på Instagramkontot @husbusen32, så ser du hur trasig och skamsen hen är. Husbusen må vara i halvdant skick just nu - vi har ju ganska nyligen träffats, men vänta bara! På ichb.se finns lösningen: gedigen och validerad forskningsbaserad kunskap som främjar hållbart byggande och hållbar renovering. 

Renovering? Det behöver Husbusen! Och ett julbad.

PS. Husbusen är en del av Informationscentrum för hållbart byggandes satstning på att nå ut med kunskap om att bygg- och fastighetssektorn i dagsläget är en stor miljöbov. Vi vill visa hur läget ser ut och vad man som småhusägare, BRF eller fastighetsägare till ett mindre bestånd flerbostadshus kan göra för att blir mer hållbar.