Hållbarhetskalendern 2018 - här är alla luckor

Hållbarhetskalendern är till ända, men vi njuter av den ännu ett tag och har därför samlat alla tjugofyra luckor här på ett och samma ställe. Vi bjuder dessutom på en "extra lucka" med klimatkämpen Arnold Schwarzenegger och passar på att önska God fortsättning - på framtiden!
Arnold Schwarzenegger, porträttbild
Publicerat: 2018-12-27

Årets julkalender här på ichb.se blev en 24 dagar euforisk ”hållbarhetsboost” och vi tackar alla som deltagit! Vi hoppas att ni läsare har fått både ögonöppnare och påminnelser om vad man kan göra som enskild världsmedborgare för att leva klimatsmart och tackar även er för kommentarer och inspel vid lucköppningarna.

Innehållet från Hållbarhetskalendern är både innehållsrikt och lärorikt och därför lägger vi alla luckorna här i samlad form så att du kan läsa och se dem om och om igen. Du hittar dem under "Relaterade artiklar".

Arnold strider för klimatet

Arnold Schwarzenegger var inte med i någon av luckorna men som bonus låter vi honom bli en gubben i lådan och få ordet innan 2018 helt är till ända. Vi hämtar inspirationen från Svensk Ventilations sista nyhetsbrev för året. Där uppmärksammar man många perspektiv på ren luft vid nybyggnation och renovering samt denne välkände muskelman som numera lägger sin kraft på att strida för klimatfrågor. 

Under FN:s klimatmöte i Katowice gav Mr Schwarzenegger den här intervjun om klimatförändringar och luftföroreningar och berättade om sin nästa stora strid i rollen som ”Air Pollution Terminator”.